Kennel Eunoia's
Køb af hvalp

Køb af hvalp
Hvalpe planer


Alle fremtidige hvalpekuld er planlagt lang tid i forvejen, derfor vil der altid være flere plane end man kan læse herpå siden. Du kan finde lidt mere info under ‘kuld’ på hvor mange kuld vi planlægger de næste par år.

Vi annoncere på både vores facebook side og på vores private facebook sider når vi har en bekræftet drægtighed. Hvis du er interesseret i at vide hvilke kombinationer vi har planlagt vil vi råde dig til at tage kontakt til os direkte. 

Du finder vores kontakt oplysninger i toppen af skærmen eller under menu punktet: “kontakt”. 


Leder du efter dit kommende familiemedlem?


Vi går højt op i at vores hvalpe kommer i de rigtige hjem, derfor kan man hverken komme i betragtning til en hvalp eller komme på vores liste før vi har mødt dig/jer. Vi lover heller ikke hvalpe ud før et kuld er født. Det vores fornemste
opgave at matche den rigtige hvalp med det rigtige hjem. Dette gør at vi vælger hvalpen for jer, med udgangspunkt i vores samtaler og besøg.

Vi har en forventning at du/I vil kunne leve op til nedenstående.


Jeres Bolig


Vores hvalpe har græs under poterne og vind i håret. Dette skal de kunne blive ved med i deres egen indhegnede have.


Træning


Vores hunde og hvalpe er en del af alle hverdagens aktiviteter. Vores egne begynder på hvalpehold som 12 uger gamle og fortsætter med træning hele livet – Det samme forventer vi at vore hvalpekøbere gør.


Det gode hundeliv


Vi forventer at der er afsat tid/ferie af til når hvalpen flytter i dens nye hjem. 

At den gennem hele sit liv bliver inddraget i alle hverdagens aspekter, samt at når den er udvokset har et moderat aktivt hundeliv både med gåture og med træning udendørs.