Køb af hvalp

Vi har på nuværende tidspunkt hvalpe efter Jenny & Talon

Er du/I interesseret i en hvalp eller voksen så er du/I velkomne til at kontakte os. Vi har en forventning til at du/I ved kontakt fortæller os lidt om jer selv – som eksempelvis boligsituation, børn, forventninger til hunden, kendskab til racen etc. 

Vi vil gerne understrege at det er en god ide at være ude i god tid, da vi gerne vil møde eventuelle kommende hvalpekøbere i god tid før kuldet er født og FØR vi skriver dig/jer op til en hvalp fra os.  

I må meget gerne komme og besøge os for at møde racen uanset om I leder efter en hvalp på nuværende tidspunkt eller ej. 
Vi gør opmærksom på at vi forbeholder os retten til at vælge mellem hvalpekøbere.

Vi formidler kun nye hjem til unghunde eller voksne hunde som vi selv har opdrættet. 
Såfremt det uforudsigeligt skulle ske, hjælper vi altid vores hvalpekøbere med et finde et godt nyt blivende hjem hvis en familie ikke længere kan beholde deres elskede hund grundet af eksempelvis skilsmisse, svær sygdom m.m.  
Indimellem har vi en unghund som vi ønsker at finde en fantastisk familie til. 

Send os gerne en mail på eunoias@outlook.dk.

Du kan finde os på facebook her:
Flemming
Vanessa 

Udstationeringshjem og foderværter

Jævnligt søger vi muligheden for at udvide vores “Eunoia’s Familie” med foderværter/udstationeringshjem til både hanner og tæver. 

Dette kan være til hvalpe, unghunde eller voksne hunde – som vi vurdere brugt i avl på senere tidspunkt, eller at de egner sig bedst til at komme ud I deres helt egne familier og være blommen i ægget.

Alfa og omega for os er at vores hunde, udstationeret, samejet eller boende her har det fantastisk og får opfyldt deres behov.

Vi ser helst at hvis du er interesseret i at blive fodervært/udstationeringshjem at du/I er bosat i Nordjylland – allerhelst i eller omkring Aalborg.

Dette er ift. træning, udstillinger, opdræt etc. 

Du/I behøver ikke at være den fødte udstiller, men har du/I lyst og erfaring med det gør det bestemt heller ikke noget. Som skrevet ovenfor er det vigtigste for os at vores hunde kommer ud til gode familier som inddrager dem i alle hverdagens aktiviteter.

Vi søger hjem som er opsat og indstillet på at have et godt og langt samarbejde med os

Vi søger på nuværende tidspunkt en fodervært

Til en knap 2årig American Akita tæve, men KUN hvis det helt rigtige hjem findes. 

Hvis du/I kan nikke genkende til følgende er I mere end velkomne til at sende en mail til eunoias@outlook.dk.

  • ØNSKE til geografisk placering er I eller omkring Nordjylland.
  • Du/I bor i hus/rækkehus med egen have, vores hunde er født med græs under poterne og sådan skal det fortsætte med at være.
  • Ingen småbørn – store/voksne børn er helt fint.
  • I er udendørs og/eller aktive mennesker som nyder at være i naturen.
  • I har kendskab til racen eller lignede primitive racer. Ønskehjemmet har haft racen før eller anden primitiv race.
  • For os er det selvfølge at man er tilmeldt et eller flere træningshold som eksempelvis rally, nose work, hverdags lydighed, spor hold etc.
  • I har tid i hverdagen til at inddrage hunden i alle hverdagens aktiviteter.
  • I har ikke andre hunde i hjemmet, hvis I har så er det en udvokset hanhund med et velbalanceret sind og temperament.

Vi har en forventning om at før man tager kontakt til os, så har man på forhånd læst om racen og har sat sig ind i hvordan det kan være at have en American Akita. Vi står selvfølgelig klar til at uddybe og besvare spørgsmål – men grundlæggende viden om racens størrelse etc. er der en forventning til at man har sat sig ind i.

Denne race er ikke for alle, og derfor søges der efter et hjem som har stor erfaring med hunde, og som helst har kendskab til racen som vil nyde at have en aktiv og træningsivrig tæve i hjemmet.