Opdræt

Caitlyn & Nami

Så er sundhedsresultaterne kommet..

Her i januar måned har vi fået taget HD og AD billeder af vores 2 unge piger, Caitlyn og Nami. Vi er rigtig glade for at kunne dele at begge piger har fået HD: A/A og AD:0/0. 

Så nu mangler vi kun øjenlysningen af begge piger, før vi kan fortsætte vores planlægning på vores videreopdræts og avlsarbejde, hvor vi forventer at begge piger komme til at indgå, så skulle man sidde allerede nu og være interesseret i at få en hvalp efter en af vores skønne piger så send os gerne en mail på eunoias@outlook.dk. Som altid er det en rigtig god ide at være tidligt ude, da vi typisk har lavet planer før de er offentligt gjort her på hjemmesiden.

Vi tester altid vores hunde jf. DKK’s og Spidshundeklubbens avlsrestriktioner og anbefalinger, dette betyder HD, AD, øjenlysning samt skal de udstilles i en officiel klasse – vi stræber altid på at kunne få DKK STAMBOG PLUS på vores hvalpe, dog kan der være ting som forhindre dette eksempelvis brug af hanhund som ikke er her længere og derfor ikke kan øjenlyses. For en god ordensskyld vil vi gerne igen gøre opmærksom på:  AT DER HER IKKE KØBES HUNDE UDEN STAMTAVLER TIL EN BILLIGERE PRIS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *