Uncategorized

DKK FREDERICIA CACIB – 2022

Vi havde kun meldt  Caitlyn og Talon til DKK Fredericia – international, i år.  Fredericia udstillingen er for os, næsten, altid årets første officielle udstilling, og det som sætter start skuddet for resten af året. Vores 2 unge hunde klarede sig super godt, og mere end hvad vi havde forventet for årets allerførste udstilling.

Talon, Eunoia’s For Those About to Rock

  • Bedste Åbenklasse Han med CK
  • 2. Bedste Han m. Cert og reserve CACIB.
    Derved blev han NY DANSK CHAMPION

Caitlyn, Eunoia’s Fabulous Fashionista

  • Bedste Åbenklasse Tæve med CK.
  • Bedste TÆVE med CERT og CACIB
  • BEDST I MODSATTE KØN (BOS)

Hvilket må siges at være en absolut godkendt start for året for vores 2 unge hunde. Vi er som altid glade når vores hunde klare sig godt, og vigtigst af alt har en god opførsel omkring fremmede mennesker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *