Udstillingsresultater

Ny Dansk Junior Champion

Ny Dansk Junior Champion

American Akita

Vores nyeste champion pr. dags dato  – Talon, Eunoia’s For Those About To Rock, Ny Dansk Junior Champion

Endelig åbnede udstillingerne op igen herhjemme, derfor havde vi meldt 2 af vores unge hunde – både til vores specialhunde klubs udstilling i starten af juni måned, og den efterfølgende weekend DKK’s 3 dages udstilling i vejen. 

I forhold til at vores unge hunde er “corona-hvalpe” så fik de fine resultater med hjem, herunder blandt andet at Talon færdiggjorde hans Junior Championat på kun 1 uge – dette var noget vi kun havde drømt om kunne lade sig gøre. Da vi for tiden her efter Corona ser mange nye unge hunde som ikke har sat poterne i en udstillingsring før nu. 

Samtidig med at Talon blev DKJUCH (Dansk Junior Champion), blev han ligeledes fuldcertet – hvilket vil sige at han kun mangler sit sidste danske cert for at blive Dansk Champion (sidste cert skal tages efter han er fyldt 24 måneder).

Samtidig vi rigtigt testet Hydra shampoo og grooming serien – selv i regn og torden holdte pelsen fint sin fylde, selv med 2 unghunde der er i fæld. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *